Sual de bilgiden doğar, cevap da... (mevlana)
CILGINTANKCI38
CILGINTANKCI38

SEN OLMAYINCA

Yorum

SEN OLMAYINCA

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1277

Okunma

SEN OLMAYINCA

SEN OLMAYINCA

Ben Sensiz Bir Hayat Düşünemiyorum
Ama Sen İşi Yokuşa Sürüyorsun
Anlasana Artık Seni Seviyorum
Açıkça Söyle Beni Sevmiyor musun?
Çilli Kız Hayat Tatsız Sen Olmayınca

Sen Gittin de Beni de Burada Bıraktın
Sen Var ya Beni Arkandan Çok Ağlattın
O Güzelliğinle Yürekler Dağlattın
Artık Beni de Kendine Bağlatmışsın
Hayatım da Tatsızdır Sen Olmayınca

Yattığım Zaman Uykularım Kaçıyor
Yaşadığım Hayat Beni Çok Sıkıyor
Tüm Günahlarım Ban Hesap Soruyor
Gözlerim Hiç Durmuyor ki Hep Ağlıyor
Hayatımda Tatsızdır Sen Olmayınca

Beni Ağlattın Artık Elimi Tutma
Sakın Ha Sen Aşkımız İçin Ağlama
Senden Son İsteğim Gülümü Soldurma
Bi de Son Gün Giderken Yüzüme Bakma
Artık Beni Bekleme Git Güle Güle

İBRAHİM ÇAĞLAR

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sen olmayınca Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen olmayınca şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEN OLMAYINCA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL