Olgun adam bilgisini saat gibi taşır, çıkarıp herkese göstermez, gerektiğinde kullanır. (t. brown)
Ni
Nihavend

Vaz geçtim

Yorum

Vaz geçtim

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

914

Okunma

Vaz geçtim



Küsme bana gönlüm
Mazeretim var
Görmez oldu gözler
Tepeler duman
Kol geziyor hüzün
Yedi tövbe ettim
Yedi renktende
Sol yanımdanda geçtim
Vaz geçtim gönlüm vaz geçtim

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Vaz geçtim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vaz geçtim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Vaz geçtim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
30.4.2009 20:45:50
Karşınıza öyle biri çıkar ki vaz geçmek imkansız olur

Yüreğine sağlık

Selam,saygı ve dua
Günışığı
Günışığı, @gunisigi55
30.4.2009 20:17:04
isteyince oluyor mu:)))))))
banada yol gösterirmisiniz...
içten ve derindi teşekkürler...
pınaloğlu
pınaloğlu, @pinaloglu
30.4.2009 17:12:43
nihavend vaz geçmek istsekte şiirde kalır bütün anılar okuyan yaşatır kendi bedeninde
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL