Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - einstein
cansever
cansever

LOKMAN İSEN

Yorum

LOKMAN İSEN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

797

Okunma

LOKMAN İSEN

Ne tarafa dönsem yol çıkmaz oldu
Eğer yolcu isen dokunma bana
Gönlümdeki güller sararıp soldu
Eğer bülbül isen konma dalıma

Çektiğim aşk elinden ahu içtim
Yaşamayı değil ölmeyi seçtim
İşte dostum budur benim cennetim
Eğer dostum isen dokunma bana

MUHTAR GAZ’yim bimezler halimden
Düşsem acıyıp tutmazlar elimden
Derman beklerim lokman hekimden
Eğer lokman isen dokun yarama

13/04/2009

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Lokman isen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Lokman isen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
LOKMAN İSEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL