Her zaman doğruyu söyle; ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın. (mark twain)
tu
tugrulahmetpekel

Ellerin

Yorum

Ellerin

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1037

Okunma

Ellerin

Ellerin


Boğazıma takılıp kalan,
Alın terimle kutsadığım,
Bir lokma gibiydi,
Dokunamadığım ellerin.


Alfabemin son harfine______________
Öpüp koklayamadığım ellerin.



11-04-2009-Cumartesi
Tuğrul Ahmet Pekel

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ellerin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ellerin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ellerin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
de_soulmatex
de_soulmatex, @de-soulmatex
12.4.2009 15:58:57
Ellerin


Boğazıma takılıp kalan,
Alın terimle kutsadığım,
Bir lokma gibiydi,
Dokunamadığım ellerin.


Alfabemin son harfine______________
Öpüp koklayamadığım ellerin.


Mükemmeldi...
Saygılarımla....
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL