Soyulduğu halde gülen adam hırsızdan bir şey çalmış demektir, boş yere üzülen ise kendi kendini soyar. william shakespeare
GeceKuşu
GeceKuşu

YENİ BİR DÜŞ BU...

Yorum

YENİ BİR DÜŞ BU...

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1518

Okunma

YENİ BİR DÜŞ BU...


Sadece yeni bir düş bu,
Rengarenk bir gök kuşağı ile
Yıkılmış hayallere ışık saçan...

Sadece,
Yeni bir düş bu...
Duru ve serin akan pınarları ile
Duygusal açlıkları sulayan..

Sadece yeni bir düş bu,
Her göz kapanıp da düşlendiğinde
Düşleyeni bambaşka yeni dünyalara salan...

Sadece,
Yeni bir düş bu...
Sarı_Sıcak bir tebessümle
Siyah_Beyaz renklerden
Renkler dünyasına yelken açan...

Sadece yeni bir düş bu,
Güneşin paydos etmesinin ardından
Tekrar siyah_beyaz renklere mahkum olan...

Sadece,
Yeni bir düş bu...
Her kurulan yeni bir düş sonrası
Baş ağırılarına açarak gözlerini,

Düşünden...
Düştüğünü...
Kavrayan...


*tna

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yeni bir düş bu... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yeni bir düş bu... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YENİ BİR DÜŞ BU... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
bahar demır
bahar demır, @bahardemir
10.4.2009 19:19:36
MUHTESEM KALEMINIZE SAGLIK
sonbahar53
sonbahar53, @sonbahar53
10.4.2009 18:35:25
çok güzel dizeler.anlamlı.bazen yaşadıklarımızı düşlere uyarlarız.bir nebze de olsa mutluluğu yakaladığımıza inanarak.sevgi dolu güzellikleri yaşarken.olumsuzluklara dönüşen hayatımız.iyiki kalemimiz var elimizde, mısralara dökerek dostlarla paylaşabiliyoruz bira da olsa ferahlama açısından.yüreğinize sağlık sevgilerle kalın.
Sevinç İNAL
Sevinç İNAL, @sevincinal
10.4.2009 18:30:39
Çok güzel...
Çok güzel ifadeler, yüreğinize sağlık var olun, tebriklerim gönülden.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL