Bir an için, tanrı’nın gücü bende olsun isterdim, anne!” eugenie
Albayraklım
Albayraklım

YOL DÜŞLERİ

Yorum

YOL DÜŞLERİ

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

973

Okunma

YOL DÜŞLERİ

YOL DÜŞLERİ

Bölemediğimiz ne kaldı
Kor olmayı beklerken
Günler
Acılar
Sevdamız
Hepsi bölündü

Yol düşlerinde
Kırmızı bir karınca
Parmaklarımda yürüdü
Ölümü ve yaşamı bölerken

Ben
Hasreti
Senden öğrendim
Bakışlarında ayrılık vardı
Bakışlarında
Karanlık
Karakış
Hüküm sürüyordu
Dokunuşunda

Teninde
Yalnızlık haykırıyordu
Gurbeti
Soluk soluğa
Hepsi bölündü
Bölmediğimiz ne kaldı
Kaderimle
Omuz omuza

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yol düşleri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yol düşleri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YOL DÜŞLERİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
türkmendağlı
türkmendağlı, @turkmendagli
6.4.2009 22:58:12
Güzel dizelerdi kutlarım. Selamlar.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL