Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
ahmet ekici
ahmet ekici

VURMADAN MI GİDECEKTİN

Yorum

VURMADAN MI GİDECEKTİN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

860

Okunma

VURMADAN MI GİDECEKTİN



Beklediğimiz murada
Ermeden mi gidecektin
Diktiğimiz umut gülün
Dermeden mi gidecektin

Çok özledim nefesini
Adım söyleyen sesini
Bir ayrılık busesini
Vermeden mi gidecektin

Belaya soktun başımı
Zehir eyledin aşımı
Sana akan gözyaşı
Görmeden mi gidecektin

Bu ocağımı söndürme
Dünyamı terse döndürme
Yaralayıp süründürme
Vurmadan mı gidecektin

Kırk yerden kırdın belimi
Arar oldum bir ölümü
Son kez Ahmet’in halini
Sormadan mı gidecektin



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Vurmadan mı gidecektin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vurmadan mı gidecektin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
VURMADAN MI GİDECEKTİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL