Bilmeden yapılan hata yanlışlıktır, bilerek yapılan hata ise ihanettir. b. brecht
tahsinbasak
tahsinbasak

sen

Yorum

sen

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1167

Okunma

sen

Sen elleri çatlak çatlak
sen ayakları nasır nasır papatyalım
sen anadolumun çiçeği
sen yaşamalısın
sen yaşamalısın ki
onlar mutlu kalsın

dağ olsan da ferhat olsam
çöl olsan da mecnun olsam
arasam seni bulsam
seninle yaşayıp
seninle kahrolsam

içimden atamadığım o tutkun
seninle karışık bu beden
nedir bu aradığım
nedir bu çıkaramadığım
ayıran beni senden
bu kuvvet
nereden gelir
NEREDEN?

GEBZE 1969

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
sen şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Asiperi
Asiperi, @asiperi
4.4.2007 20:16:45
Ne kadar uzun yil olmus bu siiri yazali.
Daha ben yokmustum dünyada.
Begenerek okudum.Sevgiyle.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL