Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
enginozgen
enginozgen

Dönek

Yorum

Dönek

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1304

Okunma

Dönek


Nahoştu
Kum taneleri
Dalga ile
Dışa vururken
Acemice yaşanmış
Deniz macerasıydı
Sanki
Lal olmuş
Dönek
Balık müsveteleri
Kıyıda tekneler
Konuşuyordu
Zevzek bir lehçeyle
Eyfel kule
Bakışıyla alaycıydı
Balıklara
Bakarken
Ama gelen sert
Rüzgar uğultusu
Sağır etti
Sersem tekneleri
Gemileri
Alabora oldu
Dalak torba
Şekilli balıklar
Küsmeyin
Küstürmeyin
Güzelim
Kum tanelerini

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Dönek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dönek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dönek şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Süleyman ÖZBAŞ
Süleyman ÖZBAŞ, @suleymanozbas
15.3.2009 20:52:54
Haklısınız serzenişinizde. Beğendim şiirinizi...

Tebriklerimle...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL