Senden nefret edenleri sev; iyilikten başka üstünlük alameti tanımıyorum. -- ludwig van beethoven
nurtan
nurtan
@nurtan

SONSUZ MUTLULUK

13 Mart 2009 Cuma
Yorum
Şiirgram

SONSUZ MUTLULUK

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1508

Okunma

SONSUZ MUTLULUK

SONSUZ MUTLULUK




N eler istedin neler buldun hayatında
U mut istediğinde anla ki tam başucunda
R astlamadın bir gün bile edebi mutluluga
T am vakti şimdi gönlünü konuşturmaya
A nla artık biter bir gün bu hayatta
N eden için hep ağlar sonunda kavuşacaksın sonsuz mutluluğa










...

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sonsuz mutluluk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sonsuz mutluluk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SONSUZ MUTLULUK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
SURKENTLİ
SURKENTLİ, @surkentli
13.3.2009 16:28:12
N eler istedin neler buldun hayatında
U mut istediğinde anla ki tam başucunda
R astlamadın bir gün bile edebi mutluluga
T am vakti şimdi gönlünü konuşturmaya
A nla artık biter bir gün bu hayatta
N eden için hep ağlar sonunda kavuşacaksın sonsuz mutluluğa

güzel dizelerdi
haz alarak okudum
kalemin eksik olmasın dileği ike kutlarım............
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.