Övünmeyiniz! hem topraktan yaratılmış, hem de toprağa dönünce kendisini kurtların böceklerin yiyeceği insanın övünmesi neye yarar. hz. ebubekir
di
didem-u

KUYU VE YÜREĞİM

Yorum

KUYU VE YÜREĞİM

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

775

Okunma

KUYU VE YÜREĞİM


BİR KUYUNUN BAŞINDAYIM ŞİMDİ
OLMASI GEREKENDEN DAHA KARANLIK
’KUYU VE SÖZLERİM’ .
DERİN
EVET ÇOK DERİN
’KUYU VE YÜREĞİM’ .
ATTIĞIM TAŞIN HIZI ARTMAKTA
ARTMAKTA
ARTMAKTA..
SONRA SESSİZLİK
DERİN BİR SESSİZLİK
’ÖLÜMÜN SESİ’ .
KUYU OLMASI GEREKENDEN DAHA DERİN
’DÜŞÜNCELERİM VE HAYALLERİMDE’ .
BEDENİM KUYUNUN BAŞINDA
RUHUMSA DÜŞMEKTE
HIZLA,
DERİN VE KARANLIK KUYUYA,
YADA UÇMAKTA
YÜREĞİNİ ÇALAN KUYUDA..
SESSİZLİĞİ DUYUYORUM,
’ÖLÜMÜN SESİNİ’
VE HIZLA UÇUYORUM KUYUDA
YADA DÜŞÜYORUM KUYUYA......

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kuyu ve yüreğim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kuyu ve yüreğim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KUYU VE YÜREĞİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
abdulkadir korkmaz
abdulkadir korkmaz, @abdulkadirkorkmaz
20.1.2009 23:13:41
Şiir güzel ama bazı kelimelrin tekrarı fazla olmuş.Bu şşirrde pek tutulan bir şey değildir.Selam ve saygılrımla
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
16.1.2009 23:33:44
Beğeni:
0
Okunma:
775
Yorum:
1
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL