Büyük şiir düşüncelerimizi doyurmaz, allak bullak eder. montaıgne
Gökmen
Gökmen

Sonbahar -l-

Yorum

Sonbahar -l-

( 2 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

62

Okunma

Sonbahar -l-

Sonbahar
-l-

Güz mevsiminin ışıkları
yaz kaçkını,
bir gölgeye bırakıyor yerini.
tabiat, alevden katmanını
sıyırdıkça
serinliği çekiyor üstüne
hafif hafif eksilerek.

Aksaray/17 Eylül 2026

Gökmen Yılmaz Erdem

Esen kalın.

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sonbahar -l- Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sonbahar -l- şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sonbahar -l- şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
yön
yön, @yon
17.9.2026 19:45:51
5 puan verdi
Yüreğine kalemine emeğinize ellerinize sağlık.değerli kalemin daim olsun saygılarımla esen kalın hayirli akşamlar
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL