Her çocuk sanatçıdır. mühim olan büyüyünce de öyle kalabilmektir. pablo picasso
sarikanarya907
sarikanarya907

ZALİM YILLAR

Yorum

ZALİM YILLAR

1

Yorum

5

Beğeni

0,0

Puan

42

Okunma

ZALİM YILLAR


Akıp gitti ömür, durmadı zaman,
Gençliğim savruldu, vermedi aman.
Gönlümün bağında tüter bir duman,
Ömrümü tüketti bu zalim yıllar.

Aynaya bakınca tanımam yüzü,
Gözümde canlanır mazinin izi.
Kışa esir ettik baharı, yazı,
İçimde bir sızı bu zalim yıllar.

Ne bir dost kapısı, ne soran kalmış,
Eski sevdaları hep yalan almış.
Geriye sadece bir figan kalmış,
Dünyamı kararttı bu zalim yıllar.

Sönmüyor içimde yanan bu ateş,
Bahtıma doğmadı hiçbir gün güneş.
Yalnızlık her gece bana oldu eş,
Mezara götürür bu zalim yıllar.
02.09.2026

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Zalim yıllar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Zalim yıllar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ZALİM YILLAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ENESTURGUT
ENESTURGUT, @enesturgut1
3.9.2026 09:04:04
Güzel bir şiir okudum hocam. Yüreğine, kalemine sağlık.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL