Bilirken susmak, bilmezken söylemek kadar çirkindir. eflatun
CEMO
CEMO

SON PİŞMANLIK

Yorum

SON PİŞMANLIK

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

20

Okunma

SON PİŞMANLIK

Nankör bir sevgili candan mı sever
Böyle taş kalplinin düşme peşine
Başını yakmadan önce karar ver
Pişmanlık hançeri saplar döşüne

Kıymetin bilinmez bağlarsan beli
Hayatın mahvolur gitti gideli
Düzelmez sazının kırılan teli
Kendini kaptırma boşu boşuna

Aşkına kandığın değildir vurgun
Gönlünü incitip bırakır dargın
Kederli günlere olursun sürgün
Gözyaşın dökülür mezar taşına

Cem Filiz

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Son pişmanlık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Son pişmanlık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SON PİŞMANLIK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL