Her çocuk sanatçıdır. mühim olan büyüyünce de öyle kalabilmektir. pablo picasso
İlyas Ateş
İlyas Ateş

Bizi Bitirdi

Yorum

Bizi Bitirdi

( 4 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

57

Okunma

Bizi Bitirdi

Ansızın gidişin bizi bitirdi
Başımıza karlar yağdı duydun mu
Felek bizi hiç kaile almadı
Başımıza karlar yağdı duydun mu


Felek durmaz bize oynar oyunu
Çözemedik biz huyunu suyunu
Bütün hayallerimiz yerle bir oldu
Başımıza karlar yağdı duydun mu


İlyas der dünyada gözün var idi
Sen gidersen git ben yaşayım derdin
Ne senin dediğin oldu nede benim ki
Başımıza karlar yağdı duydun mu

İlyas Ateş

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Bizi bitirdi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bizi bitirdi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bizi Bitirdi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Yasin Yüksel
Yasin Yüksel, @yasin-yuksel
29.8.2026 20:09:21
5 puan verdi
Başımıza karlar yağdı duydun mu" nakaratı, çaresizliği ve yaşanan o ani soğukluğu okuyucuya doğrudan hissettiriyor. "Felek bizi hiç kaile almadı" vurgusu ise kaderin ve hayatın cilvesi karşısındaki o bükük ama sitemkâr duruşu çok güzel özetlemiş.
Türkü tadında, ritmi son derece akıcı ve duygusu yüksek bir şiir olmuş. Emeğinize ve yüreğinize sağlık, tebrik ederim!
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL