İnsan yaşadığı anlarda değil yaşamadığı anlarda ihtiyarlar. iskoçya sözü
Kasvetnâme
Kasvetnâme

LABİRENT

Yorum

LABİRENT

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

29

Okunma

LABİRENT

LABİRENT

Beynimin labirentinde kayboldum..
Hangi tarafa sapsam tıkanırım,
Sağda solda mayınlar,
Geride izi kalmış yaralar.
İlerde kırmızı halı döşenmiş,
Alt yapısı bozuk yollar..

Her kavşağın sonunda;
Pas tutmuş bir tabela..
İçimde dışımda kelimeler,
Şiire dönüşür diye birikmiş,
Abuk subuk laflarla dolu cepler.

Her yerde suskunluk sarmaşıkları,
Ne yöne sapsam karşımda düz duvar.
Aslında içimdemiydi tüm çıkmaz yollar?
Yoksa bütün yollar kendime mi çıkar?!...

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Labirent Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Labirent şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
LABİRENT şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL