Yaşamdan korkmayın çocuklar!!. iyi, doğru bir şey yaptığınız zaman yaşam öyle güzel ki. dostoyevski
Nafiz Karak
Nafiz Karak
VİP ÜYE

Viran Duygular

Yorum

Viran Duygular

( 8 kişi )

5

Yorum

12

Beğeni

5,0

Puan

83

Okunma

Viran Duygular

Viran Duygular


Kalbimin içindeki boşluğu
görseydin,
yeniden girmek için
zorlar mıydın kapımı?

Hangi köşesine baksan
virane olmuş duygularım,
bir zamanlar sevdanın oturduğu yerde
şimdi sessizlik var.

Bir şifacı edasıyla
dokunsaydın yaralarıma,
belki de yeniden inanırdı kalbim
bir insanın başka bir insana
iyi gelebileceğine.

Ama ne olurdu
beni iyileştirmeye çalışma;
bazı yaralar kapanmaz,
bazıları insanın içinde
ömür boyu şiir olarak kalır.

Sen yeter ki
o boşluğun kenarında dur,
elini uzatmadan,
gitmeden…

Belki ben
kendi yıkıntılarımdan
yeniden bir aşk kurarım.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (8)

5.0

100% (8)

Viran duygular Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Viran duygular şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Viran Duygular şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
hayatışığı
hayatışığı, @hayatisigi
20.8.2026 23:43:52
5 puan verdi

Bazı yaraların ömür boyu şiir olarak kalması" şiirin kalbi..
İnsanın kendi yıkıntılarından yeniden bir şeyler kurabileceğine olan o inanç, hüzne rağmen ayakta , çok güçlü, vakur bir duruş .


İyileşmeyi bir başkasından beklemek yerine, sadece "orada durmanın" verdiği o sessiz güveni istemek, duygunun en yalın ve en olgun hali olmuş.

Kalbin o kırık dökük halini bir enkaz gibi değil de, içinde şiir büyüten bir sığınak gibi anlatmanız çok etkileyici.

Kutluyorum emeğinizi,değerli kaleminizi,beğenimle.

Esen kalın☘️


gül peri
gül peri, @gulperi
20.8.2026 23:36:30
5 puan verdi
yürek sesinizi beğeniyle okududum sunumu ve içeriğ güzeldi.kalemini daim olsun
Tülay Aslan
Tülay Aslan, @tulayaslan
20.8.2026 23:00:09
5 puan verdi
Güzel şiiri ve şairimi kutluyorum Kaleminize bereket İlhaminiz bol olsun Tebrikler Selam sevgiler.
Sevil Sev
Sevil Sev, @sevil-sev
20.8.2026 22:50:59
5 puan verdi
Her bitiş yeni bir başlangıçtır...sözünü hatırlattı şiiriniz... emeginize sağlık
Hikmet-Metin
Hikmet-Metin, @hikmet-metin
20.8.2026 21:35:13
5 puan verdi
Yıkılmış bir kalbin yeniden güvenmeye çalışma hâlini çok zarif ve derin bir dille anlatan bir şiir. “Bazı yaralar kapanmaz, bazıları insanın içinde ömür boyu şiir olarak kalır.” dizeleri özellikle etkileyici. Sevginin bazen iyileştirmekten çok, insanın yarasının yanında sessizce durabilmek olduğunu hissettiriyor. Yıkıntıların arasından yeniden bir aşk kurma umudu ise şiire güzel ve umutlu bir final bırakmış. Kaleminize sağlık.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL