Hedefe kestirmeden giden yol en tehlikeli yoldur. çünkü o kurşunların gittiği yoldur. jerzy lec
robinson7575
robinson7575

BANA DÜŞERDİ

Yorum

BANA DÜŞERDİ

( 3 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

56

Okunma

BANA DÜŞERDİ


Ateşin gölgesi olsaydı eğer
Biliyorum o da bana düşerdi
Elinde adresim olsaydı eğer
Ecelim yetişir cana düşerdi

Bitecek bu ömür günü gelince
Hesaplar tutulur inceden ince
Bu yorgun bedenim sona gidince
Kederle dizili hana düşerdi

Kalemi duvara astığım zaman
Susacak şiirler sustuğum zaman
Gülmekle bir söz kestiğim zaman
Mutluluk kısacık bir ana düşerdi

Faris Özyıldırım İstanbul

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Bana düşerdi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bana düşerdi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BANA DÜŞERDİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Nurettin GÜLBEY
Nurettin GÜLBEY, @nurettingulbey
18.8.2026 10:46:56
5 puan verdi
Gökten yağmur yağsa,dolu banadır,
Hak hukuk uğramaz,elden yanadır,
Bahtsızlık,merhamet,çile fenadır,
O'da ben garipte tene düşerdi...

Nurettin GÜLBEY
Saat 10:52
18.08.2026
YALOVA

Tebrikler efendim.Anlamlı ve güzel şiir,kutlarım.Selam ve saygılarımla...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL