Savaş, bir para israfıdır... hayatın kazançlarını silip süpürür. eugene o’neill
Dinçer Dayı
Dinçer Dayı

ELİMDEN TUT

Yorum

ELİMDEN TUT

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

230

Okunma

ELİMDEN TUT

ELİMDEN TUT



Önce söyle...
Hangi görevden yoruldum?
Babalık mı,
evlatlığın umurunda olmayan?
İnsanlık mı,
sahte gülüşlerin hesabını tutan?

Ellerim ıslak,
yükler ağır,
sırtımda urgan yarası.
Herkesi önemsemekten
kendimi unuttum.

İçimde bin akrep,
dışımda bin maske.
Gemi batıyor,
sadece ben boğuluyorum.

Atayım mı kendimi dalgalara?
Yoksa...
Gel,
elinden tut.
Birlikte uçalım.
Özgürleşelim.
Dinçer Dayı

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Elimden tut Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Elimden tut şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ELİMDEN TUT şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL