Senin bardağını kırdıkları vakitde,komşunun bardağı kırıldığı kadar sakin olmalısın! epiktekos
Ahmet ipek şair
Ahmet ipek şair

Dil güzel olur

Yorum

Dil güzel olur

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

13

Okunma

Dil güzel olur

======DİL GÜZEL OLUR======
Her sevginin sonu huzurdur elbet
Yeşerse yapraklar DAL güzel olur
Muhabbetin sonu sevdadır sabret
Severse o yürek GÜL güzel olur

Sevdaya düşenler gerçeği görmez
Çiçek çiçek gezer akıl sır ermez
Mevla istemezse birşeyler vermez
Arının yaptığı BAL güzel olur

Düşürür insanı hâlden hallere
Bahar gelir yaprak vurur dallara
Acımaz gönderir uzak yollara
Denizde gezmeye SAL güzel olur

Gün gelirde güneş birgün açarsa
Lale sümbül kokuların saçarsa
Yavru keklik kanatlanıp uçarsa
Ördekler yüzünce GÖL güzel olur

Ahmet’ime sevda gelir aşk gelir
Yüreğinde cilve olur naz olur
Sevgi saygı muhabbeti haz bilir
Sohbete konuşan DİL güzel olur
AHMET İPEK=27=07=2023
kültür ve turizm bakanlığı kalem şairi Osmaniye

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Dil güzel olur Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dil güzel olur şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dil güzel olur şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL