İnsanlar başaklara benzerler.içleri boşken başları havadadır,doldukca eğilirler. montaigne
Yusuf Akkaya
Yusuf Akkaya

Beşiktaş

Yorum

Beşiktaş

( 2 kişi )

2

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

27

Okunma

Beşiktaş

Beşiktaş

Küçük kızım koyu bir Beşiktaş taraftarı. Onu mutlu etmek için karaladım bu mısraları...
Onun nezdinde bütün Beşiktaşlılara hediyem olsun!...
Not: Ben Fenerbahçeliyim :))



Renklerine sevda
Armasına aşığız
Siyah beyaz formanı
Ölümüne taşırız

Senle çağlar coşarız
Dağlar taşlar aşarız
Yoluna taş koyanın
Kıt aklına şaşarız

Sahadasın her dalda
Potada ve futbolda
Asla yalnız değilsin
Yanındayız daima

Yerin rengi siyahtır
Göğün rengi beyazdır
Yükseklerde süzülen
Kara kartal hayattır

Bırak aksın gözden yaş
Haykıralım arkadaş
Yenilse de yense de
Şampiyondur BEŞİKTAŞ

yusuf akkaya

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Beşiktaş Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Beşiktaş şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Beşiktaş şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Hikmet-Metin
Hikmet-Metin, @hikmet-metin
26.7.2026 14:58:17
5 puan verdi
Bu şiir, Beşiktaş sevgisini samimi ve içten bir dille anlatırken, bizleri siyah-beyaz renklere gönül verenlerin ortak duygusunda buluşturuyor. Özellikle "Yenilse de yense de / Şampiyondur BEŞİKTAŞ" dizeleri, Beşiktaşlılığın sadece skorlardan ibaret olmadığını, bir aidiyet ve vefa meselesi olduğunu çok güzel ifade ediyor.

Şiirinizi okurken çocukluk yıllarımın Beşiktaş'ı da gözümün önüne geldi. Necmi Mutlu, Kaya Köstepen ve Küçük Ahmet gibi efsane isimlerin sahada ter döktüğü, formanın ağırlığını yüreklerinde taşıdığı yıllar... Onlar sadece futbolcu değil, Beşiktaş ruhunu nesillere aktaran unutulmaz değerlerdi.

Kaleminizle o ruhu yeniden yaşatmışsınız. Beşiktaş'a gönül veren herkesin yüreğinde karşılık bulacak, nostaljiyle harmanlanmış güzel bir şiir olmuş. Emeğinize, yüreğinize ve siyah-beyaz sevdanıza sağlık.
-Şiir Perisi
-Şiir Perisi, @-siirperisi
26.7.2026 14:43:53
Marş gibi...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL