Biz böyle eğilmezdik çocuklar olmasaydı... b.necatigil
Fa
Fatime.Q

Sahi, Sevmek Neydi?

Yorum

Sahi, Sevmek Neydi?

( 2 kişi )

2

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

52

Okunma

Sahi, Sevmek Neydi?


Sizce,
Kader ayırdığı kalpleri
Yeniden buluşturur mu?

Nereden bilsin kalbim,
Bir gün onu bırakıp gideceğini.
Oysa bir günah gibi gizledi seni,
Ağlarken içim güldü gözlerim.
Adında düğümlendi sözlerim.

Çok yalnız kaldım,
Her gece semaya daldım.
Allah’tan istemiştim seni,
Ona bile mahcup ettin beni.

Sahi, sevmek neydi?
Bir ömür beklemek mi?
Yoksa bir anıya hapsolmak mı?


© Fatime.Qurbanova -2026

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sahi, sevmek neydi? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sahi, sevmek neydi? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sahi, Sevmek Neydi? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Tu
Tuana_t, @tuana-t
24.7.2026 19:01:58
5 puan verdi
Kalemineze sağlık...
Tülay Aslan
Tülay Aslan, @tulayaslan
24.7.2026 18:25:29
5 puan verdi
Güzel şiiri ve şairimi kutluyorum Kaleminize bereket İlhaminiz bol olsun Tebrikler Selam sevgiler
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL