İnsan hayatında iki feci olay vardır: biri insanın çok istediği şeyi elde edememesi, diğeri de etmesidir. george bernard shaw
Alut
Alut

Rüyada Sevdiğini Görmek

Yorum

Rüyada Sevdiğini Görmek

( 1 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

101

Okunma

Rüyada Sevdiğini Görmek

Rüyada Sevdiğini Görmek

Gece olur, başını yastığa koyarsın;
Derin uykulara dalap’ uzaklaşırsın.
Rüyanda en çok özlediğini görürsün,
Koynuna sımsıkı sarılıp, öpersin.

Sonra sabah olur, aniden uyanırsın;
Bunun bir rüya olduğunu fark edersin.
Sessizce bir köşeye çekilip kalırsın;
Bir yağmur gibi gözyaşlarını dökersin.

Keşke gördüğüm rüya gerçek olsa, dersin.
Ellerini göğe açar, dua edersin.
O sevdiğin kişiyi görmeyi istersin.
Belki de bu rüya gerçek olsun dilersin.

Selahattin Aktaş

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Rüyada sevdiğini görmek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Rüyada sevdiğini görmek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Rüyada Sevdiğini Görmek şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL