Her çocuk sanatçıdır. mühim olan büyüyünce de öyle kalabilmektir. pablo picasso
Mehmet Ali Sel
Mehmet Ali Sel

Sonrası Karanlık

Yorum

Sonrası Karanlık

( 1 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

150

Okunma

Sonrası Karanlık

Sonrası Karanlık

Ağaçlar tomurcuklanmıştır
Ve ramak kalmıştır çiçek açmak için
Ben,
Uykusuz ama
Yorgun ve dalgın gözlerimle
Gecenin en yıldızlı semasına bakarım
Büyük büyük parlayan yıldızlarına
Zihnime bulutlar girer, insanlar ve yapraklar
Bir arap çorbası gibi allak bullak
Öylesine karışır ki herşey birbirine
Günbatımları, kurumuş ağaçlar ve
Yağmurlu bir günün altındaki bulutlu insanlar…
Yalnız o gelmez işte
Yüzünü canlandırmak içim
Silerim bir anda her şeyi hayalimden
Ama sadece
Ama sadece
Bulanık bir baş görürüm

Sonrası karanlık…

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sonrası karanlık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sonrası karanlık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sonrası Karanlık şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL