Ne yazik ki, vücudun çökmesi, zekanın olgunluk zamanına rastlar. ahmet haşim
me
mecnunumsu

Hasretin Hançeri

Yorum

Hasretin Hançeri

( 2 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

44

Okunma

Hasretin Hançeri

Yüreğime hançer olup saplanır ,
Sana yansımayan gözlerim.

Yatağım mezar,
Düşüncelerim, üzerime serilen toprak olur.

Geceler uzar üzerime gelir,
Sensiz izlediğim o hatıralar.

Ne susmak çare,
Ne söylemek.

Dilime gelen her söz ,
Boğazımda yarım kalır.

Sevdalığı beklemek dedikleri,
Bir yerde durmak değil;yüreğime ağır ağır çöken bir şeymiş

Öyle ki sen sensizliği bilmezsin;
Kaldı ki ben sensiz kalmakla sana varırım sandım.

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Hasretin hançeri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hasretin hançeri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hasretin Hançeri şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
13.6.2026 01:38:10
Beğeni:
5
Okunma:
44
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
SON ŞİİRLERİ
POPÜLER ŞİİRLERİ
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL