Felaketler karşısında dayanıklı durmak ve kader diyerek eğilmemek, kahramanlıkların en büyüğüdür. fenelon
Karaca Yakup
Karaca Yakup

ÖZÜM KALMADI

Yorum

ÖZÜM KALMADI

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

48

Okunma

ÖZÜM KALMADI

ÖZÜM KALMADI

Güz bitti geldi kış ayı
Baharım yazım kalmadı
Uzaklaştı emmi dayı
Kimseye nazım kalmadı

Dünya döner ben dönerin
Yepyeni yollar denerim
Bir gün yorulur inerim
Hep yokuş düzüm kalmadı.

Kapımız çalınmaz oldu
Halımız bilinmez oldu
Gönlümüz alınmaz oldu
Dünya da gözüm kalmadı.

Karaca Yakup nolurum
Hak der, hak yolun bulurum
Uçar gider kaybolurum
Derman yok özüm kalmadı.

Karaca Yakup 05.05.2026

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Özüm kalmadı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Özüm kalmadı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖZÜM KALMADI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL