Gerçeğe yardım ediniz. gerçek size yardım etmekte gecikmeyecektir. h. newman
Gökmen
Gökmen

ULUIRMAK -lV-

Yorum

ULUIRMAK -lV-

( 1 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

37

Okunma

ULUIRMAK -lV-

ULUIRMAK -lV-

ULUIRMAK
-lV-

Melendiz dağlarından
gün erken başlardı.
kıvrıl kıvrıl süzülerek
geldiği topraklarda
kimler yoktu? ..
tarihin derin sessizliğinde
uyuyan medeniyetler9
heyecan verici olduğu kadar
mutluluk vericiydi
ortasında kendini bulmak.
akıp giden nehrin
havzasında,
gizemli medeniyetlerin
yaşanabilir izini sürdüm
harıl harıl çalışan
sıcak kanlı insanına rast geldim.
uzun zaman geçmiş olmalı,
renk renk doğal çizgide
otantik manzaranın
tadını çıkardım.
yeniden bi heyacanı aldı beni
tutkusu başımı alıp çevirdikçe
günbatımını seyre daldım
odun ateşinde semaverde
çay demlenirken.

Aksaray/07 Haziran 2026

GÖKMEN YILMAZ ERDEM

Sevgiyle Kalın.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Uluırmak -lv- Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Uluırmak -lv- şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ULUIRMAK -lV- şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Güven Tekin
Güven Tekin, @guventekin
7.6.2026 23:13:40
5 puan verdi
"Kelimelerin samimiyeti insanı gerçekten etkiliyor; yüreğine, kalemine sağlık, çok güzel bir eser olmuş."
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL