Bir kadının yeniden evlenmesi, onun ilk kocasından nefret ettiğini gösterir. bir adamın yeniden evlenmesi, onun ilk karısını çok sevdiğini gösterir. oscar wilde
At
Atacan Çapraz

Yaşayamayan Ruh

Yorum

Yaşayamayan Ruh

( 1 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

29

Okunma

Yaşayamayan Ruh

Dağılmışım,
Birleşmeyen puzzle gibi.
Ağlamışım,
Tüm dünya kustu nefreti.
Soğumuşum,
Balonu patlayan çocuk gibi.
Özlemişim,
Hiç yaşanmamış gibi.
Sevmişim,
Aynı seni sen gibi.
Bilmişim,
Kendimi ezbelediğimi.
Düşünememişim,
İçimdekilerin biteceğini.
Ve sona gelmişim,
Her şey tükenmiş gibi.
Unutup gitmişim,
İnsan değildim sanki

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yaşayamayan ruh Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yaşayamayan ruh şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yaşayamayan Ruh şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ebuzer Ozkan
Ebuzer Ozkan, @ebuzerozkan
1.6.2026 12:23:05
5 puan verdi
“Yaşayamayan Ruh”, tükenmişliğin duygusal bir dağılma hâlini ardı ardına kısa çarpışlarla veriyor. Her dize, bir iç çöküşün farklı bir yüzünü gösteriyor; sanki insan kendini parça parça kaybediyor.

“Dağılmışım,
Birleşmeyen puzzle gibi.
Ve sona gelmişim,
Her şey tükenmiş gibi.”

Bu bölüm, şiirin en ağır yerini taşıyor; dağılmanın artık geri döndürülemez bir hâl alışını hissettiriyor.

Yüreğinize sağlık, bu şiir insanın iç sessizliğini çarpıcı bir çıplaklıkla ortaya koyuyor.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL