Sahip olduğunuz koşulları değiştirmek için, önce farklı düşünmeye başlayın. norman vincent peale
Çetinbey Tiktaş
Çetinbey Tiktaş

Avukat

Yorum

Avukat

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

30

Okunma

Avukat

AVUKAT

Bir celsede bu aşk biter diyorsun,
Bu aşkı da kayda geçtim diyorsun,
Hâkim baksın, kâtip yazın diyorsun,
Aşkımı savunsana be avukat!

Tarih böyle aşk yazmadı diyorsun,
Aşk kanun kitabında yok diyorsun,
Bu aşka bir çare bul be avukat!
Aşkımı savunsana be avukat!

Hiçbir aşk kalıcı değil ki dersin,
Aşk dosyada çok kabarıkmış dersin,
Beş yıl aşk cezasını aldın dersin,
Aşkımı savunsana be avukat!

Çetin Tiktaş

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Avukat Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Avukat şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Avukat şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL