Alıcılar almaz, vericiler alır. eugene benge
MEHMET INANKIL
MEHMET INANKIL

Hasret kaldım vatanıma,

Yorum

Hasret kaldım vatanıma,

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

57

Okunma

Hasret kaldım vatanıma,

Hasret kaldım vatanıma,
Geçdi günler geri gelmez,
Ayrılık düştü şansıma,
Geçen günler geri gelmez.


Bilmez kimse halim bilmez,
Bu yüzdende yüzüm gülmez,
Ziyan Oldu ah gençliğim,
Geçen günler geri gelmez.

Bilmesinler duymadılar,
İsterlerse koymasınlar,
Bu eller bizim değiller,
Geçen günler geri gelmez.


Kerem gibi yanar oldum,
Vatanı ben Ana bildim,
Hayli zaman onsuz kaldım,
Geçti günler geri gelmez.


Bilmez kimse halim bilmez,
Bu yüzdende yüzüm gülmez,
Ziyan Oldu ah gençliğim,
Geçen günler geri gelmez.

Bilmesinler duymadılar,
İsterlerse koymasınlar,
Bu eller bizim değiller,
Geçen günler geri gelmez.

MEHMET İNANKIL 06 Ocak 2026

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hasret kaldım vatanıma, Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hasret kaldım vatanıma, şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hasret kaldım vatanıma, şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL