Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- goethe
Fthzdmr
Fthzdmr

Laboratuvar

Yorum

Laboratuvar

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

35

Okunma

Laboratuvar


Kemirse de acıdan yoğrulma fareler içimi.
Bir ben varım arasında o dört tane duvarın.
Işık yok, karanlık bir varolma biçimi.
Yokum ben, artık delisiyim bu laboratuvarın

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Laboratuvar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Laboratuvar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Laboratuvar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
27.3.2026 19:59:21
Beğeni:
2
Okunma:
35
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL