Haksızlık sadece bir tarafta olsa davalar uzun sürmezdi. la rochefoucauld
Yüksel Sarı
Yüksel Sarı

Kayboldun Ansızın

Yorum

Kayboldun Ansızın

( 3 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

109

Okunma

Kayboldun Ansızın

Bir sabah uyandım güneş doğmadı
Çöktü yüreğime ağır bir hüzün
Kayboldun ansızın yerin dolmadı
Gözümün önünden gitmez ay yüzün

Her gece özlemin kalbime vurur
Uykusuz geceme hasret eklerim
Baktığım her yerde hatıran durur
Kulağım kapıda seni beklerim

Yollar mı kapandı gelemez oldun
Tek bir haber bile gelmedi senden
Beklete beklete beni çok yordun
Yoksa unutup da gittin mi benden

Hasretin dünyamı başıma yıktı
Aldığım her nefes sanki bir zehir
Ne bir mektup geldi ne sesin çıktı
Sensiz öksüz kaldı bu ıssız şehir

Yüksel Sarı
22 Mart 2026

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Kayboldun ansızın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kayboldun ansızın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kayboldun Ansızın şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL