Şimdiye kadar hiç kimse taklit yoluyla büyüklüğe ulaşamamıştır. -- samuel johnson
Ha
Hanican

ÇİNGENE ROMANLAR

Yorum

ÇİNGENE ROMANLAR

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

27

Okunma

ÇİNGENE ROMANLAR

ÇİNGENE ROMANLAR

Ah seni çingene kızı
Raks edince
Şemsiye gibi açılır
Papatyalı eteği

Ceylan gibi kıvırır
Eğilir bükülür
Gençleri mest eder
Kıkırdaklı ince belli

Ayakları çıplak
Saçları kısrak yelesi
Raks ettikçe
Çözülür bellikleri

Bir o yana bir bu yana
Yürekleri hoplatır
Baştan çıkarırlar
Roman çingeneler
Hanife Aydı. Pehlivan
30/03 /2021 beste

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Çingene romanlar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çingene romanlar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÇİNGENE ROMANLAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL