Uyanık bir tek adam, uyuyan binlerce kişiden daha güçlüdür. s. carnot
İbrahim Cuma
İbrahim Cuma

YARIM UMUTLAR

Yorum

YARIM UMUTLAR

( 2 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

223

Okunma

YARIM UMUTLAR

Herkes çifte bayram eder
Benim hayallerim yarım!
Bana reva oldu keder
Yalnız başıma ağlarım!

Hissetmektir hayat belki
Hislerimin tacı sevgi
Hayat denen kısa ezgi
Neden karalar bağlarım!

Yaz, kış, bahar insan için
Sevgi ekin ,sevgi biçin
Ben ektim de peki niçin
Kuraklaşıyor dağlarım!

İsyanım yok hakka asla
Neden dolar içim yasla
Gönül artık umut besle
Umuda hasret çağlarım

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Yarım umutlar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yarım umutlar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YARIM UMUTLAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Güneşin Kızı Zehra
Güneşin Kızı Zehra, @gunesinkizi1
19.3.2026 22:14:39
5 puan verdi
Yüreğinize sağlık, kaleminiz hem kırık bir gönlü hem de umudu taşır; böylesi derin ve içten dizelerle ruhlara dokunmanız çok değerli. Selam ve dua ile.
Ramazan Bayramınız mübarek olsun! Sağlık, huzur ve mutluluk dolu nice bayramlar dilerim.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL