Hangi acı sevmenin verdiği acıdan daha asil, daha değerlidir?-- george sand
Ok
Oktytpk

SON AKŞAM

Yorum

SON AKŞAM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

16

Okunma

SON AKŞAM

SON AKŞAM

Bıçaklanıp yere yığıldı parkam
Bu son Seher, son cuma, son akşam
Puslu ve sisli kararan ayın gölgesi, arkam
Bu son ağıt, son düğün bu akşam
Göndere çekilsin pörsümüş kanlı hırkam
Sevdiceğime veda dostlara sitem bu akşam

Uyandıracaktı uyuyanları… ezilmiş afakım
Bir serencam olacak afakım - şark’ım
Barıştırıp kavuşturmaktı benim farkım
Ancak anlaşılmadı ezgim, anlaşılmadı şarkım
Toprağımı dağlara koydular. Bilinmez bir rakım
Bir deli rüzgar esecek bu akşam, işte o dur benim şarkım.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Son akşam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Son akşam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SON AKŞAM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL