Doğruluk, her türlü şartlar altında meyve verir.-- schiller
Gamze Bilici
Gamze Bilici

Hatırlıyorum

Yorum

Hatırlıyorum

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

15

Okunma

Hatırlıyorum

Hatırlıyorum



Düşlerimi, gülüşlerimi...

Kaybolan hislerimi sakladım hayallerde.

İçimde büyüttüm sessizce,

Anlamsız bakışlarını susturdum sakince.

Zamanımı çalan duygularını

Tek bir gülüşle avuttum hislerimi



Hatırlıyorum kendimi ve hislerimi

Düşlerimi ve gülüşlerimi

Sakin sessiz çığlıklarımı

Hatırlıyorum

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hatırlıyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hatırlıyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hatırlıyorum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL