Tilki, kümesi iyi tanıyor diye bekçi yapılr mı? harry truman
birkandemirci
birkandemirci

Benim Mizacım Böyle

Yorum

Benim Mizacım Böyle

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

46

Okunma

Benim Mizacım Böyle

Yüz defa söyledim sana,
üzüntülü değilim, benim mizacım böyle.
Saklı bir hüzün gibi durur gözlerimde,
ama alıştım bu ağırlığa,
ne bir şikâyetim var ne de beklentim.

Ne eş yanında olur, ne dost,
yeter ki düşmeye gör.
Gülerken herkes senindir,
ama düştüğünde gölgeler bile terk eder seni.
Bu yüzden düşmekten korkmam artık,
düştüysem kalkarım kendi başıma,
kaldıysam yine yalnızım zaten.

Öğrendim ki,
dostluk da aşk da bazen yorgun bir serap,
göründüğü kadar gerçek değil.
Herkesin gülüşü kendi derdine,
her omuz kendi yükünü taşır.

Mizacım böyle işte,
soğuk bulursan sen bilirsin.
Ama unutma,
bazı insanlar sıcak görünür,
ve en büyük soğuğu onlar getirir.

Birkan Demirci

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Benim mizacım böyle Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Benim mizacım böyle şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Benim Mizacım Böyle şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL