Olumlu ve coşkuluysanız, insanlar sizinle zaman geçirmek ister. jeff keller
yusuf şeker
yusuf şeker

Hicran Rüzğarı

Yorum

Hicran Rüzğarı

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

103

Okunma

Hicran Rüzğarı

Hicran Rüzğarı
Saldı derde gama acıya beni,
Vurdu rüzgârına hicran ateşi.
Kördü yollarımın yoldaş eşiği,
Gece külüne sarar hicran ateşi.

Sustu dalgalarında kalbin çağrısı,
Yokluğun vururken yaktı yakası.
Ben düşerken yine garip sancısı,
Yıldızlar altında yanar hicran ateşi.

Yürüdüm izimde suskun bir yankı,
Gönlümün eşiğinde bekler bir akı.
Ne gün doğar bana ne biter akı,
Kapanmaz yara içimde hicran ateşi

Siler mi gönlümü zamanın eli?
Kapanmaz sinemde sevdanın dili.
Her adım başımda bir korlu seli,
Taşır gecelerden yar hicran ateşi

Son demde sönse de gönlümün odu,
Kaldı sende bitmeyen sevdânın yurdu.
Çökerken üstüme ayrılığın modu,
Adınla ferahlanır kalpde hicran ateşi
Yusuf şeker

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hicran rüzğarı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hicran rüzğarı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hicran Rüzğarı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL