Hayat tramvay gibidir... tam yer bulmuş, oturacakken bir de bakmışsın son durağa gelmişsin. camillo sbarbaro
Solist
Solist

//Anlamadın ki //

Yorum

//Anlamadın ki //

( 5 kişi )

2

Yorum

13

Beğeni

5,0

Puan

219

Okunma

//Anlamadın ki //






Yorgunluğumdan dem vurmuşsun seni severken ,
Sen hangi sabahın baharısın ki açmadım,
Bağırıp çağırma diye diken üstü sevmeye kalmışken,
Umutlarımı çaldığından bahsetmeyip kaçamamışım,

Dudağımda kuraklığa uğrayan cümlelerimden bahsetmiyorum bile,
Ne çok heveslerim kapı dışarı edildi gözlerinde,
Uykulu gözlerimle bir başıma kaldığım geceler,
Duyuramadığım çığlıklarımla dolu içerimde,

Ağladım evet, çokça da kaçtım senden,
Gücüm yetmedi saran ellerindi diye tanıdığıma,
Sözlerin kırdı döktü demeye kalmadan ,
Sustum evet, çokça da korktum senden,
Nefesim yetmedi duyan kalbindi diye sığınaraktan..



Ne niyetle ettiğim dualar,
Onlardan bahsetmiyorum bile ,

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

//anlamadın ki // Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz //anlamadın ki // şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
//Anlamadın ki // şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Oktay Güvener
Oktay Güvener, @oktayguvener
27.1.2026 10:14:18
5 puan verdi
Çok güzel bir eser olmuş kaleminize yüreğinize sağlık. Selamlar saygılar.
CEMRE_YMN
CEMRE_YMN , @cemre-ymn
27.1.2026 02:34:14
5 puan verdi
Seven bir yüreğin 'diken üstünde' kalışını ve uykusuz gecelere hapsolan o duyulmamış çığlıkları çok sarsıcı anlatmışsınız. 'Heveslerin gözlerde kapı dışarı edilmesi' ve 'dudaktaki cümlelerin kuraklığı' gibi ifadeler, çekilen sızının ne kadar derin olduğunu doğrudan hissettiriyor. Vazgeçemeyen ama yorgun düşen bir gönlün o iç burkan dürüstlüğüne sağlık. Tebrik ederim."
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL