Mucizeler aniden olan şeylerdir, istemekle çağırılmazlar; ama kendiliklerinden, genellikle de hiç olmayacak bir anda ve kendilerini en az bekleyen kişilere gelirler. (k. ann porter)
Yağmur Damlası 1
Yağmur Damlası 1

Söyle Doktor

Yorum

Söyle Doktor

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

10

Okunma

Söyle Doktor


Ağrılarım sızılarım var benim doktor
Sarılmaz, ilaç almaz yaralarım var
Acılar bakide sebepleri yalan oldu
Dermanı nerede arayayım söyle doktor.

Kaç kez kurşunların hedefi oldum, saymadım
Kanları aktı durmadıda, kimseye söylemedim
Acılar gerçek, yerleri bilinmedi
Dermanı nerede arayayım söyle doktor.

Eyvah diyene hep koştum durdum
Arkamı döndüğüm de iyileşen vurdu
Ayıplarını açığa vermeden durdumda
Vefamı cefaya çevirip attılar doktor.

Yaşayanlardan korkar oldum
Ölüleri mi hep özledim, konuştum
Mavinin yüreği bu dünyadan doydu
Ölmeyi istesemekten ar eder oldum doktor.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Söyle doktor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Söyle doktor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Söyle Doktor şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL