Uyanık bir tek adam, uyuyan binlerce kişiden daha güçlüdür. s. carnot
Be
Berk Mutlu

Delirmiş Olmalılar

Yorum

Delirmiş Olmalılar

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

225

Okunma

Delirmiş Olmalılar

Delirmiş Olmalılar...

Güzel görünmek için yüzlerini boyuyorlar,
Delirmiş olmalılar.
Unutmak için içki içip sarhoş oluyorlar,
Delirmiş olmalılar.
Sadakat dilenip güvenmiyorlar,
Delirmiş olmalılar.
Barış dileyip savaş açıyorlar,
Delirmiş olmalılar.

Bir ilaç veriyorlar bana seni unutmam için,
Delirmiş olmalılar...

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Delirmiş olmalılar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Delirmiş olmalılar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Delirmiş Olmalılar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL