Kişilik, kendi öz düşmanını kendi öz yuvasında barındırır. bergson
UYURGEDZER
UYURGEDZER

188 SEVDALYIM GÜLEMEM

Yorum

188 SEVDALYIM GÜLEMEM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

72

Okunma

188 SEVDALYIM GÜLEMEM


188 SEVDALYIM GÜLEMEM
Ben köylüyüm bilemem
Yollar uzak gelemem
Ben sevdalıyım gülemem
Hasretinle yanar durum

Bilmem ne haldeyim
Sensiz canı neyleyim
Döndür yüzün göreyim
Hayaline bakar dururum

Hayalden gönül yoruldu
Ömrüm hiçe savruldu
Yürek yandı kavruldu
Hikmeti bekler dururum

Uyurgezer bir haldeyim
Aşkım sineye gömeyim
Huzurda hesap vereyim
Mizanı bekler dururum
Ağam
Alemdar AÇIKGÖZ
Saat 11 30 .17.10.2019

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
188 sevdalyım gülemem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz 188 sevdalyım gülemem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
188 SEVDALYIM GÜLEMEM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL