Duyulmasını istediğimiz bir sevgi mesajı iletmek istiyorsak, bunun gönderilmesinden başka çare yoktur. bir lambanın yanmaya devam etmesini istiyorsak, ona sürekli gaz doldurmalıyız. (teresa ana)
Dost Kalem
Dost Kalem

Kıyamet

Yorum

Kıyamet

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

18

Okunma

Kıyamet

Bir gün yorgundum, uyuya kaldım.
Ve çok derin bir rüyaya daldım.
Gördüm bir kıyamet manzarası.
Tam bir can pazarıydı orası! ...

Bir alev topu düşmüş dağlara,
Gökyüzü bunaltıcı, kapkara.
Çoktan tövbe kapısı kapanmış,
Dağ-taş, ova-bayır, herşey yanmış.

Tüm okyonuslar kaynamadaydı,
Zikir melekleri havadaydı.
Ölmüş olan kafirler uyandı.
Hepsi de bir araya toplandı.

Derken, bir alev topu görüldü.
Ve kafirler topyekün süprüldü.
Sanki her şey ateşe gizlendi.
Bu kafirler böyle temizlendi! ...

Rıza Akbulut

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kıyamet Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kıyamet şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kıyamet şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL