Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
karadeniz sevdalısı
karadeniz sevdalısı

ÇOBAN YILDIZI

Yorum

ÇOBAN YILDIZI

( 1 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

31

Okunma

ÇOBAN YILDIZI

Gökyüzünde ışıl,ışıl yanarsın
Ateş böceğisin ışık saçarsın.
Yolunu kaybedene yol gösterirsin
Bana da yol göster,çoban yıldızı

Bir zamanlar biri vardı dünyamda
Onu her gün görürdüm ben rüyamda
Haberin almadım uzun zamandır
Ondan bir haber ver,çoban yıldızı.

Karanlık dünyamı aydınlatırsın
Bana sen hep onu hatırlatırsın
Ağlamak istemesem de ağlatırsın
Sevdiğim yaşar mı çoban yıldızı.

Görsen bile ona haber eyleme
Seninle dertleştim,nolur söyleme
Beni sorsa bile,görmüştüm deme
Beni de al yanına çoban yıldızı.

Sevdam için ben dağları deldim.
Dönmeyince onu kalbime gömdüm.
Kızgın ateş idim sonra da söndüm
Savur küllerimi çoban yıldızı.

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Çoban yıldızı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çoban yıldızı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÇOBAN YILDIZI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ali Rıza  Coşkun
Ali Rıza Coşkun, @alirizacoskun
12.12.2025 23:16:19
5 puan verdi
Kıymetli şairem, şiiriniz, özlem ve hüzün duygularını içten bir şekilde dile getiriyor. Samimi ve dokunaklı.
Yüreğinize sağlık beğenerek okudum..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL