Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Fes Kafa
Fes Kafa

Hüthütle Söyleştim

Yorum

Hüthütle Söyleştim

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

34

Okunma

Hüthütle Söyleştim

Ahir dünyada geçti gittiler
Turna izledi hepsini dalında
Ağzından bir salkım düşürdü kader
Oradan yürüdü bana doğruca

Büyüdü tohumdan şehri Hayristan
Daldan kalktı Turna kondu ağzıma
’Hüthüt kuşuyum ben en mübarek kuş’
Ya ben kimim ya Hüthüt kuşu?

Rahim miyim ki rahmet dağıtayım?
Ahmet miyim ki taştan deve yapam?
Kuş muyum da senin gibi uçayım
Şeytan miyim ki bende ağlamam.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hüthütle söyleştim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hüthütle söyleştim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hüthütle Söyleştim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL