Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
eksililimon
eksililimon

Al sancağım

Yorum

Al sancağım

( 3 kişi )

0

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

102

Okunma

Al sancağım

Al sancağım

Masmavi gökyüzünde dalgalanır bayrağım,
Al sancağımda şehidimin kanı gizlidir.
Koca bir ulus yaşar orada,
Yüce atamın izinde, hep gururlu,hep başı dimdik.
----
Kaç ananın yüreği yandı bilmem,
Kaç bacı abisiz,
Kaç aşk yarıda kaldı bilmem.
Uğruna neler feda edildi canım ülkem.
---
Bir adım bile geri atılmadı,
Ucunda ölüm olsa bile,
Yalnız kalınsa bile.
Yeter ki şanlı hilal göklerde dalgalansın diye.
----
Ey al sancağın yüce evlatları
Sizinle gurur duydu bu dağlar, taşlar.
Kanınız yerde kalmadı,kalmayacak
Yaptıklarınız unutulmayacak.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Al sancağım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Al sancağım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Al sancağım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL