Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs
Orhan Gülaçar
Orhan Gülaçar
VİP ÜYE

Mazi Eskiden Kalan Bir Hatıra

Yorum

Mazi Eskiden Kalan Bir Hatıra

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

117

Okunma

Mazi Eskiden Kalan Bir  Hatıra

Mazi Eskiden Kalan Bir Hatıra

Evlerimizin anahtarlarını komşumuza verip,
Biz bir hafta yokuz ,
Aç kapıyı çiçekleri sula devrinden ,
Apartmanların dördüncü kat pencerelerini ;
Demir korkuluklarla kapatıp ,
Kendimizi çelik kapıların ardına ,
Çifte kilitlerle hapsettiğimiz devirleri yaşıyoruz .

Orhan Gülaçar
01.06.2018

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Mazi eskiden kalan bir hatıra Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mazi eskiden kalan bir hatıra şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Mazi Eskiden Kalan Bir Hatıra şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL