Duyulmasını istediğimiz bir sevgi mesajı iletmek istiyorsak, bunun gönderilmesinden başka çare yoktur. bir lambanın yanmaya devam etmesini istiyorsak, ona sürekli gaz doldurmalıyız. (teresa ana)
öğretmen
öğretmen

-Başlıksız-

Yorum

-Başlıksız-

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

990

Okunma

-Başlıksız-

-Başlıksız-

MEMLEKETİM!
BÖYLE MANZARALAR YOKTUR.

BİLİR MİSİNİZ ORAYI?...

KAR YOKTUR ORALARDA,
VE TOPRAK KAYBOLMAZDI HİÇ...

SOĞUKTU VE ÜŞÜYORDUM,
ÖZLEMİŞİM ZEMHERİDE BİLE
ÇİÇEK GÖRMEYİ...

VE İNSANLAR
ÇİÇEKTİ HER BİRİ...
VE SICAKTI...
YANINDA DURURSUN ISITIRDI SENİ.


UNUTMUŞUM...
MUTLU OLMAYI UNUTUĞUM GİBİ...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
-başlıksız- Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz -başlıksız- şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
-Başlıksız- şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
RABATLI
RABATLI, @rabatli
14.11.2008 19:05:58
Gönül dizeleri idi...RABATLI
bılınd
bılınd, @bilind
14.11.2008 19:03:14
VE İNSANLAR
ÇİÇEKTİ HER BİRİ...
VE SICAKTI...
YANINDA DURURSUN ISITIRDI SENİ.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
sayın. öğrenmenim resminiz hiç öğretmen değil
şiirinize gelince ilkin günahı yok saygılarımla...
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
14.11.2008 18:38:11
Beğeni:
0
Okunma:
990
Yorum:
2
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
SON ŞİİRLERİ
POPÜLER ŞİİRLERİ
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL