Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
İbrahim Ozan Vural
İbrahim Ozan Vural

ALÂKA-I AŞK

Yorum

ALÂKA-I AŞK

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

112

Okunma

ALÂKA-I AŞK

Her şafak söktüğünde yeni yeni
umutlar yeşerir.
Her akşam olduğunda ise
sanki hüzünlü bir şarkının ortasındayız.
Bazen bir rüzgar yeter
seni hatırlatmaya.
Bazen yağmurun ardından gelen
toprak kokusu.
Bazense pasaklı bir çocuğun
gülümsemesi.
Neden böyle olur bilmem.
Ama kesin
aşkla alakası var.

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Alâka-ı aşk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Alâka-ı aşk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ALÂKA-I AŞK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL