Nefretin kök salması, tıpkı kötü ün gibidir: yok edilmesi zordur. baltasar gracian
Mustafa Dag .
Mustafa Dag .

Doğum günümden sonra

Yorum

Doğum günümden sonra

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

137

Okunma

Doğum günümden sonra

Doğum günümden bir hafta sonra,
annem kapattığında beni odaya
hakikati haykırmadım ona
kardeşim iftira atmıştı bana
ket vurdum yarama,
pişman olurlar umuduyla.


Muhteşem bir bahar günüydü o gün:
kuş cıvıltılarını duyamadığım,
güneşin doğuşunu göremediğim,
toprağın kokusunu hissedemediğim gün.
Muhteşem bir bahar günüydü.


O günlerde, her şeye rağmen,
hep seni düşündüm ben.
Her yerde seni aradım,
seni görebilmek için baktım,
sana varmaktı maksadım.

Nihayet, satırların arasında buldum seni.

Bana kapıyı açtığında,
başka bir ben vardı karşında.


Şimdi diyorum ki:
bugün küslük yok kimseye.
Annemi de affettim,
kardeşimi de..

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Doğum günümden sonra Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Doğum günümden sonra şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Doğum günümden sonra şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL